Info

Informatie

Neemt U voor reserveringen alstublieft contact met ons op. Gezien het voor ons van groot belang is informatie over uw trouwe viervoeter te hebben (uiteraard zijn of haar naam, eventuele zaken waar rekening mee moet worden gehouden en tevens contactpersonen die we kunnen bereiken mocht dat nodig zijn), vragen we U het inschrijfformulier van deze website af te drukken, in te vullen en mee te nemen wanneer U uw hond komt brengen.

Download het Inschrijfformulier als .pdf om af te drukken
Download de Huisregels als .pdf

Openingstijden:
Ma. t/m Do. : van 8:00 - 10:00   17:00 - 18:00
Vr: 8:00 - 9:00   17:00 - 18:00
Zaterdag: van 10:00 - 12:00
Zon en Feestdagen: Gesloten


De kennels

Onze binnenkennels zijn 2- 3 m2 groot, de buitenspeelweiden zijn ruim aangelegd en met hoge kwaliteit hekwerken afgesloten. 's Winters zijn onze kennels uiteraard verwarmd en voorzien van vloerverwarming.
Er zijn nu ook 'n  aantal kennels aanwezig voor probleemhonden
zodat die apart binnen en buiten kunnen.
Er is ook 'n beperkte opvang voor katten.

Locatie

Door de nabijheid van vele campings en vakantiebestemmingen in de regio en het feit dat vele mensen ervoor kiezen hun trouwe viervoeter bij hun vakantiebestemming in een pension onder te brengen bevinden wij ons op een uitgelezen locatie om een groot deel van Noord-Brabant en de provincie Antwerpen te bedienen.

Wij zijn zeer goed (en snel) bereikbaar vanuit onder andere: Tilburg, Breda, Antwerpen, Turnhout, Oosterhout, Chaam, Alphen, Riel, Baarle, Ulicoten, Molenschot, Gilze, Rijen, Goirle, Ravels en Weelde.